Oglas za prosto delovno mesto - Odvetniška pisarna GRLICA

Živjo!

Smo Odvetniška pisarna GRLICA - nišna odvetniška družba, ki nudi pravne storitve za hitrorastoče start-upe, MSP-je in mednarodna podjetja, tako v Sloveniji kot v Evropi.

Rastemo in zato iščemo nove zagrizene obraze, ki bodo dopolnjevali našo mednarodno ekipo (morda prav obraz bralke / bralca tega oglasa). 

Nudimo usposabljanje, kjer boš pridobil(a) pravno znanje na najvišji ravni, hkrati pa razvil(a) mehke veščine, nujno potrebne za delo odvetnika / odvetnice. Pomagal(a) boš našim mednarodnim strankam pri reševanju pravnih problemov, hkrati pa boš vključen(a) v mehanizem mesečnih bonus plačil in različnih nagrad za uspešno delo.

Kakšno osebo iščemo?

Pravnico/pravnika, ki resnično ljubi pravo! Pričakujemo zlasti dobro poznavanje civilnega in gospodarskega prava.

Z iskrivimi očmi.  Če si iskreno želiš pridružiti naši ekipi, a še nimaš izkušenj, potem pričakujemo, da se boš potrudil(a) pridobiti uporabne informacije na spletu - preberi članke in preučuj najpopularnejše trende.

- In seveda z dobrimi komunikacijskimi sposobnostmi in iskrenim zanimanjem za ljudi in njihove potrebe. Veliko komuniciramo, nenehno izvajamo interna izobraževanja in našim strankam s tem prinašamo dodano vrednost. 

Torej, si pripravljen(a) postati naš "legal wizard"? Vabimo te, da izpolniš obrazec, deliš nekaj informacij o sebi in v primeru pozitivne odločitve te bomo z veseljem kontaktirali! 

Prijaviš se lahko preko ankete dostopne na: https://www.1ka.si/a/40b7f6a0