10. Triglav tek

Vabimo vas na jubilejni 10. Triglav tek, ki bo 10. septembra prevetril idilično lokacijo protokolarnega parka Brdo pri Kranju. S šestimi tekaškimi trasami, udeležbo ambasadorjev dogodka – vrhunskih slovenskih športnikov, odličnim spremljevalnim programom in dobrodelno noto bomo tudi letos ustvarili edinstveno doživetje v objemu narave.

Ljubitelji teka lahko na spletni strani dogodka preverijo zahtevnost posameznih izzivov, izberejo traso po svoji meri in se prijavijo. Zgodnje in najugodnejše prijave na Triglav tek so mogoče do 19. 8. 2022, po tem datumu bo prijavnina višja. Prijave bodo odprte do vključno 2. 9. 2022 in na dan prireditve do zapolnitve prostih tekaških mest.

Tekaške vadbe za boljšo pripravljenost

Ker pa v športu veliko šteje dobra priprava, tudi letos omogočamo brezplačne tekaške vadbe pod vodstvom izkušenih trenerjev. Na vadbe se lahko na spletni strani dogodka prijavijo vsi, ki se želijo dobro pripraviti na eno od tekaških preizkušenj septembrskega Triglav teka. Vadbe že potekajo v devetih slovenskih krajih - v Ajdovščini, Celju, Kopru, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, Slovenj Gradcu in na Brdu pri Kranju.

Trajnostno naravnani in dobrodelni

Triglav tek je tek za dober namen, saj Zavarovalnica Triglav na dogodku že vrsto let predaja donacije zdravstvenim ustanovam. Letos bodo sredstva v skupni višini 15.000 evrov namenjena Ultrazvočnemu društvu za projekt Slojenčki.

Dogodek, ki je vsako leto obarvan s številnimi športnimi in družabnimi aktivnostmi, prispeva tudi k uresničevanju ciljev projekta Zavarujmo prihodnost in tako predstavlja del trajnostno naravnanega delovanja Zavarovalnice Triglav.

Veselimo se, da bomo skupaj lahko ustvarili še eno uspešno športno zgodbo!
Služba za korporativno komuniciranje