Pravice dostopa do spletnih učilnic

V ponedeljek, 4. 10 2021 je bila ponovno narejena sinhronizacija vpisanih študentov s Spletnimi učilnicami PF.
Če ste imeli težave s prijavo oziroma niste videli predmete, ki ste jih pričakovali, so v sporočilu navedeni podatki do katerih predmetov lahko dostopate in zakaj lahko česa tudi ne vidite.

Naredite ponovno prijavo v spletne učilnice!

V spletne učilnice PF se prijavite  z DIGITALNO IDENTITETO UL-ID na naslovu https://ucilnice.pf.uni-lj.si oziroma tudi na prvi spletni Pravne fakultete.

Dostopi študentov do Spletne učilnice in kaj lahko naredijo predavatelji oziroma njihovi asistenti: 

1.Študenti, ki so prvič ali ponovno vpisani v letnik, imajo dostop do vseh obveznih predmetov letnika in izbirnih predmetov, katere so izbrali.

2.V spletne učilnice pri predmetu  predavatelji lahko dodajo študente,ki so že v bazi spletnih učilnic.
To so študenti:
ki so redno vpisani v letnik, želijo pa ponovno sodelovati  v učilnici, katerega izpita iz prejšnjega leta še niso naredili (manjkajoči izpit)
ki so redno vpisani v letnik, pa jim predavatelj omogoči sodelovati pri predmetih naslednjega letnika.

3Študenti, ki pavzirajo in  imajo Digitalno identiteto UL  - še niso v bazi študentov spletnih učilnic, se morajo prvo prijaviti v spletne učilnice na spletnem naslovu: https://ucilnice.pf.uni-lj.si , s tem pridejo v bazo spletnih učilnic in šele nato lahko zaprosijo, da jih predavatelj doda k svojemu predmetu.

4. Študenti, ki so prekinili študij in nimajo več Digitalne identitete morajo prvo v referatu zaprositi za nadaljevanje študija ter ponovno prevzeti digitalno identiteto, se nato prijaviti v spletne učilnice in šele nato jih predavatelj lahko doda k svojemu predmetu.

V vašem profilu spletnih učilnic je vaš študentski univerzitetni elektronski naslov (  ....@student.uni-lj.si) na katerega prihajajo tudi obvestila, ki vam jih pošiljajo predavatelji iz SU, zato je prijava v študentski univerzitetni naslov obvezna!

Vse o računalniških storitvah Pravne fakultete