DOBRODELNI KONCERT SRČNE UL: SKUPAJ POMAGAMO ŠTUDENTKAM IN ŠTUDENTOM UNIVERZE V LJUBLJANI

Univerza v Ljubljani vabi na dobrodelni koncert Srčna UL, ki bo v četrtek, 14. decembra 2023, ob 19.30 v dvorani Julija Betetta na Akademiji za glasbo (Kongresni trg 1). Na tem izjemnem dogodku se bodo predstavili študentski simfonični orkester Grex Symphoniacorum Univerze v Ljubljani, Akademski pevski zbor Tone Tomšič Univerze v Ljubljani in Combo band Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani. Skupaj bodo ustvarili nepozabno glasbeno doživetje, s katerim bomo skupaj pomagali študentkam in študentom Univerze v Ljubljani, ki potrebujejo našo pomoč.

Poslanstvo Univerze v Ljubljani (UL) ni le predajanje znanja, temveč skrb za najšibkejše članice in člane naše izjemne akademske skupnosti. S tem namenom bo tudi letošnji dobrodelni koncert Srčne UL obarvan v barve dobrodelnosti, srčnosti in nesebične pomoči. Glasbenice in glasbeniki, pevke in pevci ter vsi sodelujoči umetnice in umetniki, ki bodo sodelovali na letošnjem dobrodelnem koncertu, so se nesebično odrekli svojemu honorarju, da bi združeno prispevali k zmanjšanju stisk študentk in študentov UL. Njihovi gesti se lahko pridružite tudi vi in z nakupom vstopnice za koncert v višini 30 evrov ali več prisluhnete izjemnim glasbenim poslasticam, ob tem pa pomagate študentkam in študentom UL, ki so se znašli v finančni stiski. 

Vstopnico za dobrodelni koncert Srčna UL si zagotovite s posredovanjem potrdila o nakazilu 30 EUR ali več na e-naslov srcnaul@uni-lj.si. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena študentkam in študentom UL. Uporabljena bodo za kritje bivanjskih stroškov, hrane, oblačil, študijskega materiala in računalniške opreme, potrebne za študij.
Datoteke