Dobrodelni teden

Pa smo ga spet dočakali - Dobrodelni teden!

Čas, da se posladkamo s slaščicami naših študentov. 
Čas, da delimo našo srečo z ostalimi.
Čas, da uživamo v Veselem Decembru.

Mesec december opisujejo besede kot so: veselje, igrivost, sreča, nasmeh in ljubezen. Zakaj ne bi vsega lepega delili in bili dobrodelni tako, da se sladkamo in uživamo? 

Letos bomo vsa zbrana sredstva namenili ustanovi Mali vitez - fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka. Mladi se na poti odraščanja srečajo s prvim mozoljem, mastnimi lasmi in prvo zaljubljenostjo, kar pa na dolgi rok izgine. A oni, Mali Vitezi, so na svoji poti naleteli na hud boj - rak. Borili so se z vso močjo, da lahko danes uživajo popolnoma povprečno življenje. A kljub vsemu, se posledice boja pri nekaterih poznajo še danes. Zato jim bomo skupaj poskušali prebroditi še tako majhno oviro in jim tako omogočili čim lepše življenje.

http://www.ustanova-malivitez.si/

Kaj je to?
Dobrodelni teden je projekt, ki ga organizira Študentska organizacija Pravne fakultete v sodelovanju z večjim številom študentk in študentov, in poteka od 5. do 8. decembra. V avli fakultete se prodajajo slaščice različnih vrst, ki so jih pripravile spretne roke bodočih pravnic ter pravnikov. 

Vse mimoidoče in pa tiste, ki se te dni zadržujete v centru pravljične Ljubljane, vljudno pozivamo in vabimo, da se sprehodite mimo Pravne fakultete v Ljubljani, se posladkate s slaščicami in s tem oddate svoj prispevek k dobrodelnosti!

Se vidimo!

 

Kontakt Univerza v Ljubljani
Pravna fakulteta

Poljanski nasip 2,
1000 Ljubljana
01 / 42 03 100 01 / 42 03 115