Doc. dr. Miha Hafner je prejemnik Svečane listine mladim visokošolskim učiteljicam/učiteljem in sodelavkam/sodelavcem

Rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Gregor Majdič je na slavnostni seji senata v okviru Tedna Univerze podelil najvišja priznanja Univerze v Ljubljani. Naziv častni doktor Univerze v Ljubljani sta prejela prof. dr. Moshe Phillip in prof. dr. Bernd-Robert Höhn. Rektor je podelil še plakete Pro Universitate Labacensi, zlate plakete ter svečane listine mladim visokošolskim učiteljicam in učiteljem ter sodelavkam in sodelavcem.

Med prejemniki Svečane listine mladim visokošolskim učiteljicam/učiteljem/ in visokošolskim sodelavkam/sodelavcem je tudi predavatelj na Pravni fakulteti doc. dr. Miha Hafner.


Doc. dr. Miha Hafner dosega nadpovprečne rezultate na pedagoškem področju in tako pomembno prispeva k razvoju študija prava in ugledu Pravne fakultete in Univerze v Ljubljani, z raziskovalnim delom pa tudi k napredku znanosti. Študentke in študenti cenijo njegovo znanstvenost, strokovnost, razgledanost, dostopnost in pripravljenost pomagati. Poleg izjemnega pedagoškega dela ga odlikuje tudi močna vpetost v raziskovalno delo tako v domačem kot tudi mednarodnem prostoru.

Doc. dr. Mihu Hafnerju iskreno čestitamo!Kontakt Univerza v Ljubljani
Pravna fakulteta

Poljanski nasip 2,
1000 Ljubljana
01 / 42 03 100 01 / 42 03 115