Konferenca o postopku sprave

Ob praznovanju 15 let organizirane mediacije v Sloveniji in 10. obletnici ustanovitve Društva mediatorjev Slovenije bo 26. in 27. septembra 2016 v zlati predavalnici Pravne fakultete v Ljubljani potekala Konferenca o postopku sprave.

Konferenco organizira Društvo mediatorjev Slovenije (DMS) v sodelovanju s Pravno fakulteto v Ljubljani in pod častnim pokroviteljstvom Predsednika Republike Slovenije gospoda Boruta Pahorja.

Na konferenci z uglednimi mednarodnimi in domačimi strokovnjaki bo prvič v Sloveniji javno predstavljen strokovni postopek sprave (rekonciliacije), psihološki vidik pomena sprave in predstavitev možnega postopka v Sloveniji.

Gostujoča predavatelja dr. Dag Hareide in prof. dr. Tim Chapman bosta predstavila svoje zanimive izkušnje z rekonciliacijo. Prisluhnili boste lahko različnim pogledom priznanih strokovnjakov na dveh strokovnih omizjih:  »O spravi do sedaj« in »Sprava v psihološkem pomenu«. O delu mediatorja v rekonciliaciji bo spregovoril mag. Zoran Hajtnik, o samem postopku rekonciliacije pa mag. Gordana Ristin.

Več o konferenci: http://www.slo-med.si/konferenca-o-postopku-sprave

Kontakt Univerza v Ljubljani
Pravna fakulteta

Poljanski nasip 2,
1000 Ljubljana
01 / 42 03 100 01 / 42 03 115