Obvestilo v zvezi z ukrepi za zajezitev širjenja bolezni covid-19 z dne 19. 11. 2020

Spoštovani,

obveščamo vas, da bosta, zaradi trenutnih epidemioloških razmer v državi, študijski proces in raziskovalno delo na fakulteti do nadaljnjega potekala na daljavo.

O vseh spremembah boste pravočasno obveščeni.

Na podlagi sprejetega Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih bo stavba Pravne fakultete UL do nadaljnjega zaklenjena.

Pedagoški proces in raziskovalni projekti se izvajajo na daljavo.

Urnik ostaja enak, tudi zoom povezave v posamezni učilnici in seminarju se ne spreminjajo.

Na daljavo se izvajajo tudi priprave na študentska tekmovanja, pravne klinike, tutorstva in druge obštudijske dejavnosti.

Študente prosimo, da do nadaljnjega referat kontaktirate preko elektronske pošte ali telefona.

Kontaktni podatki na spletni strani PF UL:                                                               


Knjižnica Pravne fakultete UL trenutno izvaja le t. i. pultno izposojo in vračilo gradiva na podlagi vnaprejšnjega naročila (preko spletne aplikacije COBISS+, po elektronski pošti: knjiznica@pf.uni-lj.si ali po telefonu: 01/ 42 03 231) po posebnem urniku (od pon. do čet. med 9h in 16h, ob petkih do 14h ter ob sredah do 18h).

Izposojo in vračanje gradiva bomo izvajali pred vhodom v knjižnico s Kapiteljske ulice.Prosimo da pri tem upoštevate navodila knjižničarjev in seveda vsa priporočila za varovanje zdravja (prihod le zdravih oseb, uporaba maske, razkuževanje rok ob prihodu in odhodu).Študentom, ki bivajo izven Mestne občine Ljubljana, manjšo količino naročenega gradiva po predhodnem dogovoru pošljemo po pošti.

Knjigarna in fotokopirnica trenutno poslujeta na posebni lokaciji izven fakultete, to je na Kopitarjevi ulici 2 (poleg vhoda v Dnevnik). Kontaktni podatki:


Želimo vam še naprej uspešen študij ter predvsem veliko zdravja.

Vodstvo Pravne fakultete UL

Kontakt Univerza v Ljubljani
Pravna fakulteta

Poljanski nasip 2,
1000 Ljubljana
01 / 42 03 100 01 / 42 03 115