Poletna šola evropskega prava "Pravni vidiki zunanjih odnosov EU" na Pravni fakulteti

Sklepanje celovitega in kontroverznega trgovinskega sporazuma EU z ZDA; oblikovanje Evropske službe za zunanje delovanje in krepitev Skupne zunanje in varnostne politike; trk mednarodne trgovine z okoljskimi in socialnimi interesi; varstvo osebnih podatkov v vse bolj globaliziranemu svetu – če vas zanimajo te in druge aktualne teme prava EU in zunanjih odnosov EU, potem vabljeni k prijavi in udeležbi na poletno šolo evropskega prava z naslovom »Pravni vidiki zunanjih odnosov EU«, ki bo med 13. in 17. julijem 2015 potekala na Pravni fakulteti v Ljubljani.

Poletna šola je zasnovana kot interaktivni seminar za problemsko obravnavo aktualnih tem evropskega prava – letos posvečena aktualnim temam na področju zunanjih odnosov EU.

Delovni program poletne šole z navedbo tem in predavateljev je na voljo na spletni oglasni deski. Poletna šola je v prvi vrsti namenjena študentom višjih letnikov (od vsaj 2. letnika naprej) in bo potekala v slovenščini.

Udeležba je brezplačna, potrebna pa je vnaprejšnja prijava, tako zaradi omejitve števila udeležencev kot za pravočasni prejem delovnih gradiv.

Prijave zainteresiranih kandidatov z izpolnjenim prijavnim obrazcem (najdete ga na spletni oglasni deski) zbira Darja Rabzelj iz Mednarodne pisarne, osebno ali po elektronski pošti (darja.rabzelj@pf.uni-lj.si).
Prednost bodo imeli prej prijavljeni študenti.

Vabljeni!

Kontakt Univerza v Ljubljani
Pravna fakulteta

Poljanski nasip 2,
1000 Ljubljana
01 / 42 03 100 01 / 42 03 115