Pravo in podnebne spremembe

Na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani je med 20. februarjem in 22. februarjem prvič potekala konferenca z naslovom Pravo in podnebne spremembe, nekaj utrinkov pa si lahko ogledate v galeriji fotografij. 

Konferenco je organizirala magistrska študentka PF Daška Levstik s pomočjo Katedre za mednarodno pravo , študentskega društva ELSA Slovenija in študentskega društva HOPe. Pri organizaciji so sodelovali tudi prostovoljci v zvezi s kampanjo »Tokrat grem volit«, v okviru katere so širili pomembnost participacije na evropskih volitvah, ki bodo 26. maja 2019. 

Donatorji, ki so omogočili izvedbo tega tridnevnega dogodka, so bili Lidl Slovenija, National Geographic Slovenija, Medex, Hiša Evropske Unije, Eko sklad, As Teh d.o.o, Čokoladnica Ljubljana, Eleonorina žajfa, Lucifer čokolade, Barcaffe, Endovital in Rossad. 

Zahvala gre vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi dogodka in/ali se ga udeležili, predvsem pa idejni vodji in glavni organizatorki Daški Levstik, ki vas vse že vabi k udeležbi na dogodku naslednje leto.

 

 

Galerija