Pričetek novega študijskega leta 2021/2022 na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani

Drage študentke in dragi študenti, 

obveščamo vas, da bomo s predavanji in preostalimi študijskimi obveznostmi na Pravni fakulteti UL pričeli v ponedeljek, 4. oktobra 2021. Študijski proces na Pravni fakulteti UL bo potekal v živo.

POMEMBNO: Za vstop v stavbo Pravne fakultete UL morate imeti osebni dokument in dokaz o izpolnjevanju PCT pogoja (ali test za samotestiranje in evidenčni list – v prilogi, če PCT pogoja ne izpolnjujete).

V skladu z odlokom Vlade RS se samotestiranje študentov izvaja enkrat tedensko na fakultetah. Teste za samotestiranje lahko prevzamete v vseh lekarnah. Rezultate samotestiranja vpisujete v priloženi evidenčni list. 

Samotestiranje študentov Pravne fakultete UL bo potekalo na Pravni fakulteti UL (če ne bo UL organizirala drugače) enkrat tedensko, to je vsak ponedeljek med 7.00 in 7.45 v seminarju 2 in v seminarju 3. V seminarjih bo prisotna oseba, ki bo nadzirala potek testiranja (in ne bo imela vpogleda v rezultate testiranja). V primeru pozitivnega testa ste dolžni fakulteto zapustiti in poklicati svojega izbranega osebnega zdravnika.

Urniki za vse letnike so objavljeni na spletni strani Pravne fakultete UL.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami in vam želimo uspešen študij.

S prijaznimi pozdravi 

Vodstvo Pravne fakultete Univerze v Ljubljani

Datoteke