Razpis za vpis v štiriletni doktorski študijski program Pravo za študijsko leto 2020/2021

Na spletni strani Univerze v Ljubljani je objavljen  razpis za vpis v doktorske študijske programe 3. stopnje članic Univerze, med njimi tudi razpis za vpis v doktorski študijski program Pravo: https://www.uni-lj.si/studij/doktorski/razpis2021 .  

Rok za prijavo za vpis v doktorski študijski program Pravo je 21. avgust 2020. 

Prijava je elektronska, dostopna do zaključka prijavnega roka na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/ . Kandidati, ki se za vpis prijavljajo s tujimi listinami o izobraževanju, zahtevo za priznavanje izobraževanja oddajo skupaj s prijavo za vpis preko portala eVŠ. 

Informacije o postopkih priznavanja izobraževanja so dosegljive na spletnih straneh: http://www.uni-lj.si/studij/koristne_informacije/priznavanje_tuje_izobrazbe/  . 

Dokazila o izpolnjevanju pogojev za vpis s prijavo mentorstva ter v primeru elektronske prijave z uporabniškim imenom in geslom tudi natisnjeno in podpisano elektronsko prijavo, je potrebno najkasneje do 21. avgusta 2020 poslati na naslov: 

UL Pravna fakulteta
Referat za doktorski študij
Poljanski nasip 2
SI – 1000 Ljubljana.

V priloženi datoteki objavljamo informacijo o pripadajočem številu vpisnih mest po posameznih modulih z napotki za prijavo. Več informacij o študiju, ki bi jih kandidati potrebovali ob prijavi, pa je na voljo v referatu za doktorski študij.

Vljudno vas vabimo tudi na  informativni dan za doktorski študij 3. stopnje, ki bo potekal v četrtek, 21. maja 2020 ob 17. uri na sedežu Pravne fakultete v Ljubljani, v Modri predavalnici.