Razpis za vpis v tretjestopenjski doktorski študijski program Pravo za študijsko leto 2017/2018

Na spletni strani Univerze v Ljubljani je objavljen  razpis za vpis v doktorske študijske programe 3. stopnje članic Univerze, med njimi tudi razpis za vpis v doktorski študijski program Pravo: http://www.uni-lj.si/studij/studijski_programi/doktorski_programi_3%20_stopnja/razpis_za_studijsko_leto_2017-2018 .  

Rok za prijavo za vpis v doktorski študijski program Pravo je 25. avgust 2017.

Prijava je elektronska, dostopna do zaključka prijavnega roka na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/prijava/ . Kandidati, ki se za vpis prijavljajo s tujimi listinami o izobraževanju, zahtevo za priznavanje izobraževanja oddajo skupaj s prijavo za vpis preko portala eVŠ. 

Informacije o postopkih priznavanja izobraževanja so dosegljive na spletnih straneh:
http://www.uni-lj.si/studij/koristne_informacije/priznavanje_tuje_izobrazbe/ .

Dokazila o izpolnjevanju pogojev za vpis s prijavo mentorstva ter v primeru elektronske prijave z uporabniškim imenom in geslom tudi natisnjeno in podpisano elektronsko prijavo, je potrebno najkasneje do 25. avgusta 2017 poslati na naslov:

UL Pravna fakulteta
Referat za podiplomski študij
Poljanski nasip 2
SI – 1000 Ljubljana.

V priloženi datoteki objavljamo informacijo o pripadajočem številu vpisnih mest po posameznih modulih z napotki za prijavo. Več informacij o študiju, ki bi jih kandidati potrebovali ob prijavi, pa je na voljo v podiplomskem referatu.

Vljudno vas vabimo tudi na  informativni dan za doktorski študij 3. stopnje, ki bo potekal v četrtek, 25. maja 2017 ob 17. uri na sedežu Pravne fakultete v Ljubljani, v Modri predavalnici.