Sprejem novih študentov na Pravni fakulteti in tradicionalna prireditev Pozdrav brucem na Kongresnem trgu

V avli glavnega vhoda fakultete so 3. oktobra 2016 predstavniki študentskega referata sprejeli študente 1. letnika  študijskega programa Pravo. Bruci so prejeli študentske izkaznice in majice z logotipom Pravne fakultete. V sivi predavalnici, kjer potekajo predavanja za prve letnike, jih je pozdravil prodekan prof. dr. Grega Strban z vodstvom fakultete in s predstavniki študentskega sveta, ki so jim predstavili študij in obštudijsko življenje na Pravni fakulteti.

V galeriji slik si lahko ogledate nekaj utrinkov prvega dne.

Bruci so se nato udeležili sprejema novih študentov Univerze v Ljubljani na Kongresnem trgu z uradno otvoritvijo študijskega leta 2016/2017.

Univerza v Ljubljani je s pomočjo svojih članic  organizirala – sedaj že tradicionalno – prireditev Pozdrav brucem 2016. Štiriurni dogodek je potekal v sproščenem vzdušju, vsaka članica pa je imela tudi svojo predstavitveno stojnico, na kateri je poskušala študentom prikazati del svoje ponudbe študijskih in predvsem obštudijskih vsebin. Da se je okrog stojnice Pravne fakultete ves čas trlo radovednežev, pa so poskrbeli predstavniki Študentskega sveta Lidija Videc, Dalija Čebašek, Rok Lampret in Špela Vojčič (na fotografiji od leve proti desni) na čelu s prodekanjo za kakovost, prof. dr. Vasilko Sancin (v sredini).