Univerzitetno mesto Univerze v Ljubljani na prireditvi Informativa '16

Vabimo vas, da obiščete Univerzitetno mesto Univerze v Ljubljani na prireditvi Informativa '16, ki bo potekala 22. in 23. januarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in bo za obiskovalce odprta med 9. in 18. uro.

Univerza v Ljubljani se bo na tokratnem dogodku predstavila z dodiplomskimi in podiplomskimi študijskimi programi. Na enem mestu bodo obiskovalce pričakali predstavniki fakultet in akademij Univerze v Ljubljani, ki izvajajo programe s področja humanistike, družboslovja, jezikoslovja, umetnosti, naravoslovja, tehnike in tehnologije.

Vse aktivnosti Univerze v Ljubljani na Informativi '16 najdete na www.uni-lj.si/informativa, najnovejše informacije pa lahko vseskozi spremljate tudi na Facebooku.

Na razstavnem prostoru v kupoli A, v sklopu Univerzitetnega mesta, je tudi razstavni prostor Pravne fakultete, kjer bomo na voljo za vsa vaša vprašanja v zvezi s študijem na naši fakulteti.

Poleg bomo pripravili tudi naslednje predstavitve na osrednjem prostoru Univerzitetnega mesta:


Na osrednjem prostoru Univerzitetnega mesta bomo pripravili dodatne predstavitve:

    • v petek od 10.30 do 11.00: predstavitev mednarodnega tekmovanja William C. Vis Moot Court in predstavitev Pitamicevega tekmovanja - slovenskega državnega tekmovanja iz ustavnega prava,
    • v soboto od 12.30 do 13.00: predstavitev pravnih klinik, ki jih izvajamo na naši fakulteti, med njimi tudi Pravo v športu, Pravna svetovalnica za begunce in tujce ter Pravna klinika za varstvo okolja,
    • v soboto od 15.30 do 16.00: predstavitev mednarodnega tekmovanja Philip C. Jessup International Law Moot Court in predstavitev Pravne svetovalnice LGBT.
Vljudno vabljeni!
Kontakt Univerza v Ljubljani
Pravna fakulteta

Poljanski nasip 2,
1000 Ljubljana
01 / 42 03 100 01 / 42 03 115