Utrinki s Slavnostnega plesa študentov Pravne fakultete

V galeriji slik si lahko ogledate nekaj fotografij s Slavnostnega plesa ob 90. obletnici fakultete

Preostale fotografije bodo dosegljive v študentski sobi na CD-ju ter predvidoma na Facebook-u, kjer si jih boste lahko ogledali in nato na matej.cerar@gmail.com naročite svoj CD ali izdelavo posamezne fotografije.

Vabilo na ples

Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani letos praznuje 90. obletnico. 20.4. 2009 je minilo 90 let od ustanovitve Univerze v Ljubljani (skupaj z njo pa njene prve članice: Pravna fakulteta, Medicinska fakulteta, Filozofska fakulteta in Teološka fakulteta), 20.4.2010 pa bo minilo 90 let od prvega predavanja na Pravni fakulteti: Pravo in revolucija.

V tem letu se (in se še bodo) vrstijo dogodki ob počastitvi tega jubileja. K prazniku pa želimo prispevati tudi študentje, zato skupaj s Pravno fakulteto organiziramo Slavnostni ples ob 90. letnici.

Študentje smo del fakultete (le predstavljajte si fakulteto brez študentov), zato bi se radi ob tem jubileju skupaj z njo veselili, hkrati pa bi se s plesom poklonili njej in njeni vlogi v akademskem razvoju Slovenije.

V ta namen se bomo 19.11.2009 vsi skupaj zbrali v Festivalni dvorani, kjer bomo ob kulturno-zabavnem programu proslavili to obletnico.

Kraj prireditve: FESTIVALNA DVORANA, 19.11.2009 ob 20.00 uri

Vsebina kulturno-zabavnega programa:
- Impro liga PF
- Stand up z Vidom Valičem
- Pushluschtae - Trio Appassionato
- Slavnostni valček
( V ponedeljek, 16.11. bodo v seminarju št. 5 od 18:00-20:00 plesne vaje za vse plesalce na Slavnostnem plesu)

Cena: 17 EUR (cena vključuje večerjo + presenečenje)

Prodaja vstopnic: 9.-13.11. v avli fakultete (število vstopnic je omejeno)

Dress code: VEČERNA TOALETA

Se vidimo!

ŠOPF, ŠSPF, PF