Vabilo na polfinale in finale VII. Pitamičevega tekmovanja študentov prava

Ste zamudili četrtfinalne nastope? Ali ste morda bili nad njimi navdušeni? Vas zanima, kako bodo štiri najboljše ekipe predstavile svoje pravne argumente v simulaciji postopka pred Ustavnim sodiščem na temo javnega financiranja zasebnih šol brez koncesij in zlorabe pravne oblike akta? 

POLFINALE 

Organizacijski odbor VII. Pitamičevega tekmovanja študentov prava Vas vabi na polfinale, ki bo potekalo v četrtek, 17. marca 2016 s pričetkom ob 9.45 v Seminarju 5 (kletna etaža) na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Polfinalni ustni obravnavi bosta potekali v Seminarju 5 in seminarju Katedre za civilno pravo (2. nadstropje).

FINALE 

Organizacijski odbor VII. Pitamičevega tekmovanja študentov prava Vas vabi na finalno ustno obravnavo in zaključno slovesnost, ki bosta potekali v petek, 18. marca 2016 s pričetkom ob 10.00 na Ustavnem sodišču Republike Slovenije.

Zaradi prostorskih omejitev se je mogoče finala udeležiti le po predhodni prijavi na e-naslov pitamicevotekmovanje@gmail.com, kamor najkasneje do četrtka do 9.00 ure sporočite svojo udeležbo in osebne podatke (ime in priimek, letnik študija, fakulteta oz. naziv, delovno mesto).

Vljudno vabljeni!