3P november 2019

Ste že kdaj pomislili, da bi sami nekoč imeli podjetje? Se sprašujete, ali je ta pot prava za vas? Bi radi uresničili svojo idejo, pa ne veste, kako? Slišali zgodbe podjetnikov iz prve roke? Ali pa bi radi samo spoznali, kaj podjetništvo je in kako vam lahko pomagajo podporna okolja? Potem je dogodek 3P: Pripravljeni na podjetniško pot? pravi za vas!

 Vabljeni v torek, 12. 11. 2019, ob 16.00 v prostore Centra inovativnega podjetništva NLB. 3P ponuja odlično priložnost, da iz prve roke slišite različne podjetniške zgodbe in izveste veliko o podjetništvu. Letos bodo z nami gosti, ki delujejo na področju start up podjetij, socialnega in družinskega podjetništva ali pa so svoj posel razvili iz hobija. Svojo podjetniško zgodbo, uspehe, spodrsljaje in izzive bodo predstavili:

· Matjaž Šivic, soustanovitelj, solastnik in direktor družinskega podjetja Silvaapis, ki se ukvarja s predelavo in prodajo lesa, lesnih polizdelkov in izdelkov. Je tudi avtor knjige, mentor in predavatelj.

· Urban Cvek je atletski dres in tekaške copate zamenjal za digitalni svet. Soustanovil je start-up Shopster in bil tehnični direktor. Kasneje je soustanovil start-up Influee, platformo za vplivnostni marketing, kjer prevzema vlogo direktorja.

· Urška Draž je soustvarila studio Draž. Kot samouki na pletilnem stroju so raziskovali tehniko in tehnologijo pletenja, neprestano eksperimentirali, nadgrajevali znanja ter oblikovali in izdelali mnogo oblačil.

· Marko Zevnik je ustanovitelj in direktor Zavoda Sopotniki, ki starostnikom, predvsem tistim s podeželja, zagotavlja brezplačne prevoze.

 Spoznali boste tudi podporna podjetniška okolja (Center inovativnega podjetništva NLB, ABC pospeševalnik, Ljubljanski univerzitetni inkubator), ki bodo predstavila, kako vam lahko na podjetniški poti pomagajo, na delavnici pa boste lahko preverili, če imate realne predstave o podjetništvu. Skozi 3P vas bo popeljal moderator dogodka Rok Stritar, nekdaj predavatelj, sedaj podjetnik in mentor.

 

Informacije, program in prijava: https://www.kc.uni-lj.si/dogodki/3p-pripravljeni-na-podjetni-ko-pot.html

Facebook dogodek za deljenje: https://www.facebook.com/events/2402603253312310/

 

 
Datoteke
image3P november 2019 (1,018.15 KB)
acrobatvabilo 3P (443.62 KB)