Dobrodelni teden - od torka, 11. decembra, do četrtka, 13. decembra

Drage pravnice, dragi pravniki!

Panda tudi letos pripravlja tradicionalni Dobrodelni teden, ki bo potekal od torka, 11. decembra, do četrtka, 13. decembra.  Čarobni in praznični december je eden najlepših obdobij v koledarskem letu, v katerem pričarajo vonjave cimeta, klinčkov, pomaranč in vina prav poseben občutek. V vsem tem prazničnem vzdušju pa je prav, da se še dodatno zavemo, da življenja mnogih niso polna piškotkov in lučk ter da veseli december ni tako vesel in čaroben za vse. Tako je december tudi čas, ko so mnogi, morda bolj kot kdajkoli, potrebni pomoči. Ravno v ta namen se organiziramo in tako v prostorih fakultete prodajamo slaščice, ki jih brezplačno pripravimo študentke in študenti, poleg tega pa bo pred fakulteto na voljo kuhano vino. Ves izkupiček od prodaje bo namenjen donaciji konkretni osebi oziroma družini v socialni stiski. 

Letos bomo zbirali sredstva za devetnajstletno brucko Ano in njenega štirinajstletnega brata Luko, ki sta zelo zgodaj ostala brez očeta, pred nekaj meseci pa sta izgubila tudi mamo. V majhnem, zdaj že vse bolj hladnem stanovanju živita s povsem dementno 88-letno babico.

Vsi, veliki in manjši kuharski mojstri in mojstrice ste toplo vabljeni, da prinesete svoje slastne dobrote in z njimi prispevate k pravemu prazničnemu vzdušju na naši fakulteti, hkrati pa naredite nekaj dobrega za tiste, ki to potrebujejo.

Za lažjo organizacijo vas prosimo, da vsi, ki bi radi prispevali svoje dobrote, pišete na mail: pravna.panda@gmail.com.

Sporočilo naj vsebuje naslednje informacije: - vrsto peciva,  - količino, - dan, ko boste slaščico prinesli.

Panda se že nestrpno veseli sodelovanja in verjame, da bomo letos skupaj polepšali prednovoletne praznike Ani in njenemu bratu Luki.