Novoletna voščilnica Pravne fakultete Univerze v Ljubljani – javni poziv

Predmet poziva: tiskana novoletna voščilnica  (poljubne ali v naprej določene dimenzije), voščilnica z enakimi oblikovalskimi elementi v elektronski obliki, prilagojena za pošiljanje po elektronski pošti.

Oblikovalec poleg oblikovalskih elementov odda tudi vse preostale specifikacije glede tiska (papir, gramatura papirja, tiskarske dodelave, obrezave, ...), ki so potrebne za pridobitev tiskarskih ponudb.

Oblikovalec mora pri oblikovanju voščilnice uporabiti uradni logotip Pravne fakultete Univerze v Ljubljani (ki je priložen pozivu) in upoštevati v naprej določene barve, ki so del uradnega CGP Pravne fakultete Univerze v Ljubljani (priloženo pozivu). 

Ponudbe oziroma ideje, specifikacije in želeno ceno (slednja ni ključna za izbor!) naj ponudniki posredujejo na e-poštni naslov Alenka.erzen@pf.uni-lj.si ali v tiskani obliki na naslov fakultete (ga. Alenka Eržen, Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani, Poljanski nasip 2, 1000 Ljubljana) do vključno 12. novembra 2018. Dodatne informacije so na voljo na tem e-poštnem naslovu ali na telefonski številki 01/4203 113 (ga. Alenka Eržen). Predvidoma bo vodstvo fakultete izvajalca izbralo v 10 dneh po izteku roka za oddajo ponudb.

 
Datoteke
imagepf logo silver (102.97 KB)
imagepf logo (169.82 KB)