Povabilo k sodelovanju na PKP projektu Fakultete za družbene vede in podjetja Energos

S Fakultete za družbene vede smo prejeli vabilo za študente prava, ki bi se želeli pridružiti na projektu PKP z naslovom Analitika, odzivnost in avtomatizacija kadrovskih poslovnih procesov.

Glavni problem, ki se rešuje s projektom, je da kljub temu, da je v slovenski delovno pravni praksi ogromno napisano o HRM praksah, še vedno ni enotno na enem mestu generično popisanih HRM procesov. Večina je namreč zapisana le v tekstualni obliki. Ključne vsebine: (1) Spoznavanje teoretičnega in praktičnega ozadja HRM. (2) Grafični popis procesov. (3) Vsebinski opis procesov. (4) Pravni vidik posameznega HRM procesa. Tako zbrani podatki ter na njih izdelane analize bodo osnova za izdelavo končnega popisa procesov.

Delo bo multidisciplinarno. Projekt torej združuje znanje s HRM, družboslovne informatike, statistike ter prava. Za pravilne prevode iz angleškega jezika in zapise bodo poskrbeli prevajalci in lektorji.

Vaše interes (s kontaktnimi podatki o sebi in letniku oziroma stopnji študija) pošljite na matjaz.stefancic@fdv.uni-lj.si  ali janez.zezlina@ecg.si.