Venice International University - spletna predstavitev za študente, 16. 9. 2020 ob 10. uri

Univerza v Ljubljani se je v letu 2018 vključila v konzorcij 20 univerz Venice International University (VIU), s sedežem na otoku San Servolo v Benetkah.

VIU ponuja možnosti za izmenjavo študentom vseh stopenj in smeri, kot tudi različne programe poletnih šol, intenzivne tematske seminarje za študente druge in tretje stopnje, mednarodno akademijo za doktorske študente, pripravništvo v podjetjih v Italiji in na članicah univerz VIU. Več informacij lahko najdete na spletni strani VIU: www.univiu.org in spletni strani Univerze v Ljubljani: www.uni-lj.si/studij/partnerji/viu.

V sredo, 16. 9. 2020 ob 10. uri, vas vabimo na spletno predstavitev aktivnosti in možnosti za izmenjavo študentov v okviru VIU.
 
Če se želite udeležiti spletne predstavitve, vas vabimo, da se do torka, 15. 9. 2020, prijavite preko obrazca na povezavi. Prijavljeni študenti boste povezavo za ogled spletne predstavitve prejeli naknadno na vaš elektronski naslov.

Za udeležbo na programu globalizacij je mogoče koristiti sredstva v okviru programa Erasmus+. Trenutno objavljeni razpis si lahko ogledate na tej povezavi (koriščenje sredstev v drugem semestru študijskega leta 2020/2021).