Mednarodna pot - praksa v tujini (vabilo Kariernih centrov UL)


Karierni centri Univerze v Ljubljani so pripravili spodnje sporočilo, namenjeno kot pomoč študentom pri iskanju prakse v tujini ter pri pripravi na samo izvajanje prakse.

 
 
Pozdravljeni,
 
kot smo napovedali, smo pripravili pot Mednarodna pot -  praksa v tujini, s pomočjo katere si lahko študenti  pripravijo načrt iskanja prakse in priprave na prakso.

Praksa, še posebej praksa v tujini, je odlično dopolnilo vašega življenjepisa. Vsak potencialni delodajalec si želi zaposliti nekoga, ki ima izkušnje. V današnjem globalnem svetu pa so izkušnje dela v mednarodnem okolju še bolj cenjene.

Vendar želja po odhodu še ni dovolj, zato vam svetujemo, da si pripravite načrt iskanja prakse in priprave na prakso. Da bi vam olajšali delo, smo vam pripravili “plonk listek”, ki vključuje različne aktivnosti (tako nujne kot izbirne), ki vam bodo v pomoč pri izpolnitvi vaše želje opraviti prakso v tujini.

"Plonk listek" najdete v POPR-u (kje pa drugje), v sklopu funkcionalnosti poimenovanih Poti. Poti so orodje, ki vam pomaga pri pridobivanju novih znanj, razvoju spretnosti ali vas poglobljeno informira o določenem področju. Pot, ki smo jo poimenovali Mednarodna potka: Praksa v tujini, bo vaš kažipot aktivnosti na poti do nastopa prakse v tujini.

Vabimo vas, da v POPRu poiščete pot, se prijavite in začnete obiskovati predlagane aktivnosti.

Kako se prijaviš?
Če že veste, da bo obisk poti za vas uporaben, se nanjo lahko prijavite s klikom TUKAJ. Če ste študenti, pa še niste seznanjeni s POPR-om, se najprej vpišite s svojo digitalno UL identiteto, da boste lahko dostopali do naše ponudbe.

Univerza v Ljubljani
Karierni centri
Kongresni trg 12
1000 Ljubljana

Spletna stran: kc.uni-lj.si
E-naslov: kc@uni-lj.si
Tel.: 01 241 87 32
 

Več informacij o aktivnostih Kariernih centrov na PF UL: http://www.pf.uni-lj.si/i-stopnja/karierni-center-na-pravni-fakulteti-15398/