Študentsko delo v Odvetniški pisarni Leskovec, d.o.o., Slovenska cesta 27, 1000 Ljubljana

Iščemo študentko/študenta predzadnjega ali zadnjega letnika 1. stopnje oziroma 2. stopnje bolonjskega študija pravne fakultete za pomoč odvetnikom in strokovnim pravnim sodelavcem.

Delo bi v izrazito manjši meri zajemalo administrativna dela, pretežno pa konkretno strokovno delo (iskanje sodne prakse in specialnih predpisov, pravno prevajanje (v in iz nemščine in angleščine), pomoč v konkretnih zadevah (pri pogodbah in sodnih primerih iz prakse)). Za uvajanje v delo in usmeritve bi vam bili na razpolago izkušenejši sodelavci v pisarni.

Delo bi najprej potekalo (glede na razmere) pretežno na daljavo, kasneje pa deloma tudi v urejeni pisarni v centru Ljubljane. Zaradi narave dela bi si lahko razporejali dnevni čas sami (razen v izjemnih primerih (približno v manj kot 10 % primerih), kjer bi bili vezani na nujne kratke roke), upoštevali bi tudi vaše študijske obveznosti (predavanja in izpiti).

Plačilo za delo: 8,5 EUR neto na uro.

Nujno je dobro znanje nemščine in samoiniciativnost.

Z vami si želimo dolgoročnega sodelovanja z možnostjo kasnejšega opravljanja odvetniškega pripravništva v primeru obojestranske želje.

Vaš življenjepis (z vašimi kontaktnimi podatki) prosim pošljite na odvetnik@leskovec.net .