Objava Zavarovalnica Tiglav

Objava sponzorja Pravne fakultete: Zavarovalnica Triglav

Dragi naši partnerji!


Za vas smo ponovno zbrali sveže in aktualne članke in vsebine s portala Vse bo v redu, kjer Zavarovalnica Triglav objavlja koristne nasvete za bolj varen vsakdan na cesti, doma, pri športu ali financah.

Tudi tokrat vas vabimo k deljenju naših vsebin na vaših družbenih omrežjih, če mislite, da bi bile vsebine koristne tudi za vaše sledilce. Pripenjamo izbor člankov s povezavami. Ob deljenju se bo povezava aktivirala, vi pa nas ne pozabite označiti: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Označite pa nas tudi v objavah z vašimi uspehi, da se bomo z vami lahko veselili in vam čestitali.

Razmišljate, da bi se vaši družini kmalu pridružil še pasji član? Potem imate na voljo dve možnosti – psa lahko kupite ali pa ga posvojite iz zavetišča. Razlike med njima pojasnjujemo v članku. 

Pumptrack je primeren za kolesa vseh velikosti, skiroje, rolke in rolerje, poleg tega pa lahko na njem uživajo tako otroci kot odrasli. Da bo vožnja varna in zabavna, preverite nasvete KD Rajd. 

Kupujete nov avto in se zaradi velike izbire sprašujete, s katerimi asistenčnimi sistemi opremiti svoje vozilo? Odgovarjamo v članku in pojasnjujemo, koliko popusta vam lahko asistenčni sistemi prinesejo pri zavarovanju.  

Povezane naprave omogočajo več udobja in lahko povečajo varnost vašega doma. V pomoč pri izbiri pametnih elementov za vgradnjo v vaš dom so vam lahko nasveti Matjaža Ropreta iz Tehnozvezdja. 

Delo od doma je v zadnjem letu za mnoga podjetja in posameznike postalo nuja in se bo v določeni meri zagotovo obdržalo. Preverite nasvete, kako lahko poskrbite, da bo delo od doma varno in produktivno. 

Veste, kater podatke vsebuje vaša zavarovalna polica in zakaj je tako pomemben dokument? Jo morate vedno hraniti v tiskani obliki ali je dovolj elektronska verzija? Odgovarjamo v članku.

Bi znali prepoznati znake srčnega infarkta in ustrezno ukrepati? Veste, kateri dejavniki povečujejo nevarnost za njegov pojav in kako lahko to zmanjšate? V pomoč so vam lahko nasveti strokovnjakov. 

Vabimo pa vas tudi, da se prijavite na 9. Triglav tek in k prijavi spodbudite tudi svoje sledilce.