Brezplačna poletna šola za doktorske študente na temo Kakovost dela in življenja - od 6. do 8. junija 2019 na Reki

Univerza v Ljubljani tudi letos v sodelovanju z univerzami v Gradcu in Reko organizira brezplačno poletno šolo za doktorske študente, ki bo od 6. do 8. junija 2019 na Reki.

Tema je Kakovost dela in življenja. K sodelovanju so vabljeni študenti, katerih teme doktorskih disertacij obravnavajo kakovost dela in življenja in bi bili pripravljeni sodelovati na tej poletni šoli in predstaviti svoje dosedanje raziskovalno delo.

Študenti bodo lahko poslušali zanimive predstavitve drugih študentov, predstavnikov Evropske fundacije za izboljšanje delovnih in življenjskih razmer iz Dublina in Arhiva družboslovnih podatkov z UL FDV.  Za študente je udeležba brezplačna (krijejo se jim potni stroški, stroški bivanja in hrana). Z vsake univerze naj bi sodelovalo 7 študentov.

 
Naslovi tem avstrijskih študentov, ki so do zdaj potrdili udeležbo pa so naslednji:

“The beneficial influence of Social Capital on Subjective Well-Being. A survey-based analysis.”

“Measuring impact relevant environmental behaviour in surveys.”

“Energy relevant lifestyles: Group identification on the basis of energy demands”

"Workers' wellbeing in Economy for the Common Good firms in comparison with the 6th European Working Conditions Survey: a propensity score matching analysis."

 
V pripeti datoteki spletne oglasne objavljamo program poletne šole. Prosimo, da prijave s predvidenim naslovom teme in svojim elektronskim naslovom najkasneje do vključno četrtka, 18. 4. 2019 sporočite na naslov: referat.podiplomski@pf.uni-lj.si .