ELSA Izobraževalni oddih – le še do jutri

December je naporen mesec, saj za seboj puščamo staro leto, se učimo, hitimo po opravkih in zmrzujemo na hladnem vetru. Da pa bo tranzicija lažja, je ELSA Ljubljana za vas pripravila že tradicionalni termalni vikend oddiha in izobraževanja, kjer bodo čez dan za vas pripravljeni seminarji in predavanja, ob večerih pa se boste lahko sprostili v termalnih vrelcih. Letos bo potekal od petka, 15. 12., do nedelje, 17. 12., v Termah Dobrna v hotelu s tremi zvezdicami s polpenzionom (http://www.terme-dobrna.si/). Na dnevnem redu bodo aktualne pravne teme z gostujočimi predavatelji, kjer boste pridobili znanje, ki vam bo v pomoč ob študiju in tudi po njem. Vsak udeleženec prejme tudi uradni certifikat za sodelovanje na izobraževanjih. 

Cena polpenziona, možnost kopanja v bazenu in uporabo savn z vključenimi predavanji je 69 evrov. Za prevoz nas kontaktirajte. 

Prijave zbiramo do srede, 13. decembra 2017. Število mest je omejeno. 

Preko ELSA Ljubljana Facebook strani pa bo do omenjenega datuma potekala nagradna igra v okviru katere bosta podarjeni dve brezplačni udeležbi za ELSA Izobraževalni oddih.

 

Za več informacij spremljajte Facebook stran ELSA Ljubljana (www.facebook.com/elsa.ljubljana)