KC in POPR

Vabimo vas k objavi novice na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani. Karierni centri so tu, da spodbujajo povezovanje obetavnih študentov in alumnov z dobrimi delodajalci ter si prizadevajo za učinkovit prenos znanj. Novice o različnih brezplačnih izobraževanjih in drugih kariernih priložnostih za študente in alumne jim lahko posredujete na naslov kc@uni-lj.si.

Če pa želite objaviti prosto delovno mesto, bodisi za študentsko delo bodisi za redno zaposlitev, ali pa pripravništvo, vas Karierni centri UL vabijo, da se vpišete v njihov portal za osebni in profesionalni razvoj POPR. S pomočjo POPR-a se lahko še lažje povezujete s študenti in alumni, saj vam omogoča:

  • predstavitev vaše organizacije,
  • objavo prostih delovnih mest, štipendij, natečajev ali drugih kariernih priložnosti ter
  • sodelovanje na predstavitvenih dogodkih, kjer študentom in alumnom predstavljamo različne potencialne delodajalce.

Uporaba je zelo enostavna, saj gre za licenčni portal, ki ga uporabljajo najboljše britanske univerze. Informacije o postopku registracije in objavi prostega delovnega mesta najdete tukaj. Prijava organizacije je potrebna le pri prvem vnosu, kasneje boste vnašali le aktualne oglase.

Za še več informacij, na kakšen način lahko kot organizacija sodelujete z njimi, pa vas vabijo, da pobrskate po njihovem spletnem mestu.