KC UL predstavlja poklic pravnika v prihodnosti

Drage kolegice in kolegi,

v torek, 20. aprila, ob 13.00 preko ZOOM na dogodku z naslovom Poklic pravnika v prihodnosti gostimo alumna Pravne fakultete UL doc. dr. Petra Merca.

Prijavite se lahko TUKAJ

Peter Merc je ustanovitelj družbe Lemur Legal, ki se ukvarja s pravnim svetovanjem startupom in tehnološkim podjetjem, predvsem s področja finančne tehnologije (fintech) in kripto industrije. Peter je tudi ustanovitelj ešportne agencije SPIKE, kot soustanovitelj ali kot mentor sodeluje pri nekaj startupih. V okviru programov financiranja tehnoloških podjetij s strani Evropske Komisije, Peter opravlja vlogo ocenjevalca primernosti projektov. V letu 2017 je Peter ustanovil neprofitno društvo Blockchain Think Tank Slovenije.   

Na dogodku bo na kratko predstavil svojo karierno pot ter z vami delil svoj pogled na pravniški poklic v prihodnosti: kakšne veščine in znanja bo moral imeti pravnik v prihodnji digitalni družbi, kako sprejemati ključne odločitve v svoji karieri, kako bo na kariero pravnika vplivala tehnologija, kje iskati nova znanja in podobno.

Predstavitev bo predvidoma do 14.30, nato pa sledi čas za vaša vprašanja. Najkasneje ob 15.00 zaključimo z dogodkom.

Prijave TUKAJ

Vljudno vabljeni!

 
mag. Klemen Marinčič, univ. dipl. soc.
Karierni svetovalec za UL FFA, UL FKKT, UL MF, UL VF, UL ZF, UL PF 

T.: +386 30 641 657