Odvetniška družba Pantelič in partnerji o.p., d.o.o. iz Ljubljane k sodelovanju vabi ŠTUDENTA/KO PRAVA (m/ž)

Odvetniška družba Pantelič in partnerji o.p., d.o.o. iz Ljubljane k sodelovanju vabi ŠTUDENTA/KO PRAVA (m/ž).

–  Opis dela: Administrativna dela in opravljanje enostavnejših pravnih opravil, predvsem na področju izvršilnih, civilnih, gospodarskih in upravnih postopkov, pomoč odvetnikom in ostalim zaposlenim v pisarni.

–  Zahtevana znanja: Od kandidatov pričakujemo poznavanje osnov civilnega, izvršilnega, gospodarskega in upravnega prava, odlično znanje angleškega jezika ter osebnostne lastnosti, potrebne za delo v odvetniški pisarni in komunikacijo s strankami. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati višjih letnikov z opravljenimi študijskimi obveznostmi. Izkušnje iz odvetništva ter poznavanje informacijskih okolij (e-Sodstvo, E-prostor, AJPES itd.) niso pogoj, so pa dobrodošle.

–  Čas zaposlitve: Glede na sprotne potrebe pisarne in v dogovoru z izbranim kandidatom.

–  Kraj dela: Ljubljana.

–  Začetek dela: Takoj.

Nudimo stimulativno učno okolje in plačilo ter možnost kasnejše zaposlitve v okviru odvetniškega pripravništva in nadaljevanja karierne poti v odvetniški pisarni.

 
Rok za prijavo je odprt, vaše prošnje skupaj z življenjepisom pa sprejemamo izključno na elektronski naslov: zaposlitev@pantelic.si. Dodatne informacije:  http://www.pantelic.si/zaposlitev/