OPOMNIK - Vabilo na poletno šolo ruskega prava (2.- 6. julij 2018, Pravna fakulteta v Ljubljani)

Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani v sodelovanju s Pravnim inštitutom državne univerze v Irkutsku (Ruska federacija) vljudno vabi na poletno šolo ruskega prava  z naslovom: Власть и общество: административно-правовое взаимодействие

Poletno šolo bosta vodila profesorja Pravnega inštituta državne univerze v Irkutsku Oleg P. Lichichan in Aleksander V. Kolosov.
 
Šola bo potekala v ruskem jeziku s pojasnili v angleškem jeziku v tednu od 2. do 6. julija 2018 na Pravni fakulteti v Ljubljani, Poljanski nasip 2, vsak dan od 8.30 do 13.30 ure.

Namen poletne šole je kratka predstavitev vzajemnega učinkovanja med oblastjo in upravnim sistemom v pravu Ruske federacije. Poletna šola je namenjena pravnikom in nepravnikom, ki se pri svojem delu srečujejo z ruskim pravom in ruskim pravnim izrazjem, pa tudi študentom do- in podiplomskega študija pravnih fakultet, ki se želijo seznaniti z osnovami ruskega prava.

Udeležba na poletni šoli je brezplačna.

Za udeležbo na poletni šoli je potrebno vsaj osnovno pasivno znanje ruskega jezika, s tem da bosta predavatelja posamezne pojme na željo udeležencev pojasnila v angleščini.

Interesente prosimo, da čim prej pošljejo svojo pisno prijavo ge. Alenki Eržen iz tajništva fakultete: alenka.erzen@pf.uni-lj.si.  

Za morebitna pojasnila vsebinske narave se obrnite na prof. dr. Janeza Kranjca (janez.kranjc@pf.uni-lj.si).