Pogovor z diplomanti Pravne fakultete in predstavitev kariernih poti - jutri!!!

Spoštovane kolegice in kolegi,

v torek 23. marca ob 13.00 preko ZOOM lepo vabljeni na pogovor z diplomanti Pravne fakultete – Predstavitev kariernih poti diplomantov Pravne fakultete UL.

Prijavite sprejemamo TUKAJ.

Na dogodku gostimo:

Boštjan Koritnik (Vlada RS), Matej Accetto (Ustavno sodišče RS), Matija Urankar (OP Miro Senica in odvetniki), Domen Kavka (Petrol), Urša Jerše (Univerza v Ljubljani), Djordje Grbović (Okrožno sodišče LJ) in Marko Ilešič (Sodišče EU).

Z njimi se bomo pogovarjali o njihovih izzivih v času študija, udeleževanju obštudijskih dejavnosti, njihovih preteklih in trenutnem delovnem mestu, njihovih nasvetih, ki jih bodo imeli za vas za čim lažji in hitrejši prehod na trg dela ter mnogo drugega. Dogodek je zamišljen kot sproščen moderiran pogovor, tudi vi boste imeli možnost gostom zastaviti svoja vprašanja.

Torej, v torek 23. marca ob 13.00 do 15.30 na ZOOM boste imeli možnost spraševati goste in iz prve roke zvedeti vse o njihovih izzivih v času študija, iskanju (prve) zaposlitve ter druge teme vezane na karierno pot; zanimivo in poučno bo! Več informacij TUKAJ, prijave na dogodek pa TUKAJ.

 

Se vidimo,

lep pozdrav!

 

Klemen Marinčič, karierni svetovalec na PF