Predstavitev tekmovanja BIG DEAL


PREDSTAVITEV TEKMOVANJA BIG DEAL - 24. 04.2017 ob 8.30, zlata predavalnica PF UL

V ponedeljek, 24.04.2017, ob 8.30 bo (v zlati predavalnici pred predavanji pri predmetu Mednarodno gospodarsko pravo) potekala kratka predstavitev tekmovanja BIG DEAL, ki ga v okviru TLA  Top -tier Legal Adriatic mreže organizira Odvetniška družba Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji o.p., d.o.o..

V tekmovanju BIG DEAL sodelujejo pravne fakultete iz Jadranske regije (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna&Hercegovina, Črna gora in Makedonija). Namen tekmovanja je študentom omogočiti, da se seznanijo, kako v praksi poteka vodenje M&A transakcije. Pisni del tekmovanja bo potekal predvidoma med 15. septembrom in 15. oktobrom 2017. Sledi mu ustni del, ki bo v eni od odvetniških pisarn, ki so združene v mrežo TLA Top -tier Legal Adriatic (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna&Hercegovina, Črna gora in Makedonija), potekal konec oktobra 2017 ter finale konec novembra 2017.

Stroške, povezane s tekmovanjem, krije odvetniška pisarna. Nadaljnji podatki v zvezi s prijavo sledijo. Za dodatne informacije, ki se nanašajo na tekmovanje BIG DEAL, se lahko obrnete na Manco Vrečar iz Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji o.p., d.o.o., in sicer na elektronski naslov: vrecar@rppp.si.

Vabljeni vsi študentje PF UL, ki vas zanima sodelovanje na tekmovanju ter na tekmovanju obravnavana tematika!