Prihajajo POPRI 2018

V Primorskem tehnološkem parku mladim omogočamo, da njihove kreativne ideje ne živijo le v domišljijskem svetu, ampak da se uresničijo in da z njimi ustvarijo boljšo prihodnost! Organiziramo vseslovensko tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo za mlade – POPRI.

Na tekmovanju POPRI lahko s svojimi podjetniškimi idejami sodelujejo tudi študentje oziroma mladi do 29. let.

Na tekmovanje se lahko prijavijo mladi tudi s projekti oziroma poslovnimi modeli, ki jih razvijajo v sklopu študijskih obveznosti. Vse kar je potrebno je, da izpolnijo predlogo, oziroma prilagodijo opise predlogi POPRI. Tekmovanje je prostovoljno, ena oseba pa je lahko mentor 5 poslovnim modelom.

Pridružil se nam je Kolektor!

Novost letošnjega leta je, da se nam je pridružilo najboljše, slovensko, visokotehnološko podjetje Kolektor. Za tekmovalce so razpisali 4 zanimive izzive, ki si jih lahko ogledate tukaj: http://popri.si/kolektor-ti-postavlja-izziv/

Tekmovalci torej lahko tekmujejo s svojimi idejami ali tako, da rešijo katerega od 4 izzivov podjetja Kolektor.

Kako poteka prijava?

Rok prijave je 21. marec 2018 do polnoči.

Vse o prijavi najdete v predlogi, ki se nahaja na spletni strani: popri.si/#prijaviSe, ali v spletni 'učilnici' Mikrobiz (http://www.mikrobiz.net/). Predloga vas vodi skozi poglavja, ki jih je potrebno izpolniti. V kolikor bi naleteli na težave, nas lahko kontaktirate na popri@primorski-tp.si.


Več v priloženih datotekah.
Datoteke
imagePrijava (491.43 KB)
acrobatPOPRI 2018 (1,037.42 KB)
acrobatNovica POPRI (374.52 KB)