Vabilo na konferenco e-Mobilnost

Vljudno vabljeni na konferenco e-Mobilnost, ki bo potekala 22. in 23. novembra v konferenčni dvorani Pošte Slovenija na Čopovi ulici 11 v Ljubljani.

Dvodnevna konferenca e-Mobilnost, ki bo letos potekala že 5. leto zapored, bo tudi tokrat združevala deležnike in določevalce s področja e-mobilnosti in sodobne, ekološke mobilnosti.

Prvi dan konference si bodo udeleženci ogledali širšo sliko sedanjosti in prihodnosti e-mobilnosti v Sloveniji in po Evropi. Za govorniškim pultom bodo nastopili tako strokovnjaki kot politiki, ki bodo predstavili strategije, izkušnje in načrte.

Drugi dan bo bolj uporabniško usmerjen in namenjen vsem, ki se z e-mobilnostjo srečujejo v praksi – od fleet managerjev do tistih, ki so zadolženi za promet v lokalnih skupnosti, od ponudnikov storitev do fizičnih oseb, ki se odločijo za nakup električnega avtomobila.

Podrobnejše informacije o dogodku, podrobnejši program in informacije o nakupu vstopnic najdete na spletni strani https://www.avto-magazin.si/plugin/e-mobility/.

Za vse študente je udeležba na obeh dneh konference BREZPLAČNA.

Prijavo na dogodek pošljite na: ursa.zuna@adriamedia.si


Vljudno vabljeni.