Vabilo na strokovni seminar: ELSA Aktual

Drage kolegice in kolegi,

tudi letos vas ELSA Ljubljana, v sodelovanju z društvom PAMFIL in Društvom ZN za Slovenijo, vabi na tradicionalni 3-dnevni strokovni seminar ELSA Aktual!

Čeprav nam okoliščine ne dopuščajo, da bi dogodek izvedli v živo, in sicer v sproščenem termalnem vzdušju, nas to ni odvrnilo, da ne bi tudi letos za vas pripravili sklop predavanj, namenjenih aktualnim (pravnim) temam, tokrat izvedenih preko spleta.

Letošnji izobraževalni seminar ELSA Aktual bo namenjen temi “Trajnostni razvoj in pravo”.

Seminarju ne bo manjkalo kakovostnih predavateljev, ki bodo s svojim obsežnim znanjem obogatili predavanja, predvsem pa osvetlili določene aspekte trenutno zelo pereče problematike. Predavatelje bomo pričeli razkrivati v prihodnjih dneh, zato vas vljudno vabimo, da redno spremljate naša družbena omrežja!

Udeležba na dogodku je BREZPLAČNA, vendar vse zainteresirane zaradi preglednosti naprošamo, da se na dogodek predhodno prijavite preko Google forms obrazca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfggH_dOAJAcWUNlEHlYS3ixWHlwX0YgFg5-SQ8CpcfrQhzaQ/viewform?fbclid=IwAR15gufPAEKKzMDMOZM2cEA7gQ-tXvFI1Z4W3vYl-voWVOIjF4ZNbrzAwAY 

Prav tako vsem udeležencem nudimo možnost pridobitve potrdila o udeležbi.

 

Se vidimo,

Ekipa ELSA Ljubljana