Vabljeni na zaključni dogodek Falling Walls Lab Ljubljana 2019 - SRE, 25. 9. 2019, ob 16h v NLB CIP

Vabljeni, da prisluhnete  najboljšim idejam v Sloveniji, ki so se uvrstile v finalni izbor mednarodnega natečaja Falling Walls Lab. Falling Walls Lab vsako leto predstavi novo generacijo vrhunskih raziskovalcev, pod okriljem fundacije Falling Walls. V tri minutnem govoru, izjemni talenti in inovativni raziskovalci, delijo svoje raziskovalne projekte, poslovne modele in družbene pobude z občinstvom in komisijo. Akademske ustanove po vsem svetu so vabljene, da gostijo svoj lasten Falling Walls Lab in  pošljejo svojega zmagovalca na finalni dogodek v Berlin. Falling Walls Lab Ljubljana tudi letos izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in Nemško službo za akademske izmenjave (DAAD) ob podpori Zveznega ministrstva za zunanje zadeve Nemčije.

Ideje so iz različnih akademskih področij in vsak od njih bo imel možnost 3 minutne predstavitve svoje ideje. Glede na to, da gre za mednarodni natečaj, bo dogodek v celoti potekal v angleščini.

Šestčlanska komisija bo izbrala zmagovalca, ki bo 8. novembra odpotoval v Berlin na mednarodno zaključno prireditev.

Podprite naše tekmovalce in navijajte za najboljšega, ki bo predstavljal Slovenijo na Falling Walls konferenci v Berlinu.

Prijavite se  na dogodek in poslušajte finalne prebojne ideje.

KDAJ: sreda, 25. september, od 16.00 do 18.00 ure KJE: Center inovativnega podjetništva – NLB, Trg republike 2, Ljubljana

 

Ne pozabite se prijaviti, da vemo, da prideš tudi ti: https://docs.google.com/forms/d/1Uk4SSfOiHeLzz_-Eq0Sf1yyTuGNxAR01jU436tLvsBo/edit

 

Podirajmo zidove skupaj! Vabljeni!