Predstavitev Pravne fakultete Univerze v Ljubljani na informativnih dnevih za bodoče študentke in študente

V petek, 17. februarja 2023, in v soboto, 18. februarja 2023, so se na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani odvile tri predstavitve v okviru letošnjih informativnih dnevov za bodoče študente. 

Dekan, prof. dr. Saša Zagorc, in prodekanja, prod. dr. Viktorija Žnidaršič Skubic ter prodekana, prof. dr. Miro Cerar in doc. dr. Luka Mišič, so skupaj s sodelavci iz referata za študentske zadeve, knjižnice in mednarodne pisarne ter s pomočjo predstavnikov študentov predstavili enoviti petletni magistrski študijski program Pravo in številne obštudijske dejavnosti ter tako bodočim študentom približali življenje in študij na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani.

Pravno fakulteto Univerze v Ljubljani je obiskalo veliko število dijakinj in dijakov, ki so z zanimanjem spremljali predstavitve, si ogledali knjižnico, predavalnice in ostale prostore fakultete ter se tudi individualno pogovorili s predstavniki fakultete ter študenti prava o različnih vidikih študija na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani.

Informativni dnevi Pravne fakultete UL

Dijakinje in dijake, bodoče študentke in študente, vljudno vabimo, da študijski proces na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani spoznate tudi tako, da se v naslednjih tednih udeležite predavanj in vaj, ki bodo potekala na fakulteti.

Na naslednji povezavi boste našli informacije o možnosti spremljanja predavanj in vaj, ki potekajo v okviru študija prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani: povezava

DOBRODOŠLI NA PRAVNI FAKULTETI UNIVERZE V LJUBLJANI
Galerija