Razpis za vpis v doktorski študijski program Pravo 3. stopnje za študijsko leto 2023/2024


Na spletni strani Doktorske šole Univerze v Ljubljani https://www.uni-lj.si/doktorska_sola/razpis/razpis2223/ je objavljen  razpis za vpis v doktorske študijske programe 3. stopnje za študijsko leto 2023/2024.  

Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani v študijskem letu 2023/2024 razpisuje 41 mest za vpis v doktorski študijski program Pravo.

Rok za prijavo za vpis v doktorski študijski program Pravo:

  • 18. avgust 2023


Prijava je elektronska, dostopna do zaključka prijavnega roka na spletnem portalu eVŠ  https://portal.evs.gov.si/prijava/  .

Kandidati, ki se za vpis prijavljajo s tujimi listinami o izobraževanju, zahtevo za priznavanje izobraževanja oddajo skupaj s prijavo za vpis preko portala eVŠ. Informacije o postopkih priznavanja izobraževanja so dosegljive na spletni povezavi: https://www.uni-lj.si/studij/prijavno-sprejemni-postopki/kandidati-s-tujimi-listinami-visokosolski-dr . 

V priloženi datoteki objavljamo informacijo o pripadajočem številu vpisnih mest po posameznih modulih z napotki za prijavo. 

Več informacij o študiju, ki bi jih kandidati potrebovali ob prijavi za vpis, pa je na voljo v Reratu za doktorski študij: